FROST


+Stack ut med kameran i trädgården precis, det var ett tag sedan jag gjorde det.
+ Sista dagen av 2011!
+ Ikväll ska jag fira med min fina familj
- Jobbiga snorungar som smäller hej vilt när det INTE är nyår, tänk på alla djur!

love

NAGLAR

Korta, svarta och mycket glitter. Det är helt min egen nagel nu, bara lite tipp som ska bort nästa gång. Men jag har äntligen långa naglar, wiiho!

JULAFTON I BILDER


Cut the ropes and let me fall

Hi Justkilled readers! SORRY FOR BAD UPDATE. Igår kväll kom Jossan och hälsade på mig. Vi satt såhär mysigt och åt clementiner, twix och drack cola. Kollade på Året med kungafamiljen också... Hon satt bara & påpekade hur sööööt och rar kungen är…. IDAG har jag bara tagit det lugnt! Skulle åkt till stan med Jossan imorse vid 9 men hade ont i halsen. Nu kom jag precis hem från bästa Catarina som fixar mina naglar. Jag gjorde ny tipp på pekfingret som jag råkade ta sönder och så fick jag alla naglar svartglittriga! Det är ju trotts allt nyår!

Nä men, imorgon är det ju sista dagen av 2011! 2012 knackar på dörren och är mycket välkommet. nästa år är väldigt stort för mig, jag fyller 18, ska tatuera mig en massa, ta körkort, åker utomlands själv med mina tjejkompisar, har ett väldigt viktigt nyårslöfte också (ni kommer märka). Jag börjar tredje året på gymnasiet, helt stört. Snart skriver väl jag att jag tar studenten också, höhö.

Morris Mayia

Busigare flicka får man leta efter. Men hon är världens sötaste så sur kan man ju inte bli <3

Myzer

DETTA ÄR ALLTSÅ MIN KLÄDSEL IDAG. Pyjamasbyxor med otroligt söta pretty frog figurer, en slapp tröja och en toffs på huvudet, so fashion azzå. Livet är härligt när det är jullov!!! Right now dricker jag cola, äter clementiner & ska bara ligga i sängen hela dagen till Jossan kommer klockan 7 för filmkväll.


Filmer

Jag har sett ett par filmer dessa dagar. Såg Chalet girl med Ed Westwick i förre går och den var jättefin. Rekommenderar, dreglade lite väl mycket ibland så man måste ha en pappersrulle brevid sig, haha. Såg Closer igår som jag sett flera gånger innan, där Jude Law, Natalie Portman och Julia Roberts är med i. En av mina favoritfilmer helt klart.

Har sett Get smart med Anne Hethaway och den var rolig. Såg Gilbert Grape igår med Johnny Depp och Leonardo Dicaprio. Där var nog Johnny i sina finare dagar. Såg också Twelve igår med Chace Crawford, den handlar om droger och ungdomar i NY. Lite halvkonstig men rätt bra ändå. Såg Two weeks of notice i förregår med Hugh Grand och Sandra Bullock och den var helt okej. Såg The nightmare before christmas och den var gammal men bra och fin på något konstigt sätt.


Älskar att se på film & nu ska jag se en till, filmen Ides of March med George Clooney och Ryan Gosling. Är riktigt sugen på att se Simon och Ekarna på bio så ska nog göra det imorgon, Bill Skarsgård är ju helt ok...

Det känns ibland som jag har sett alla världens filmer. På riktigt.

HUR OFTA KOLLAR NI PÅ FILM?


Förändring

Ändrade lite på bloggen, kände för en liten förändring. Btw, kollade nyss runt på flygbiljetter till Fiji och det tar 30h med flyg och kostar 16 000kr. Men jag ska fan i mig dit, om jag så ska simma dit. Det är mitt mål!

CHALET GIRL

Den underbara, sexiga och alldeles perfekta Ed Westwick syns i en film jag inte hade någon aning om förrens runt middagstid idag. Den heter Chalet girl och nu ska jag lägga mig och se på den, åh. Lite töntig är jag DÖR.

Imorgon ska jag klippa Sebastian sedan ska jag fixa på mitt rum. Min stora spegel ska monteras upp och jag ska städa lite, slänga ut ett skåp så jag får mer plats i rummet. Efter det har jag ingen aning om vad jag skall göra, kanske gå med mamma på bio? Jag vill se The girl with the dragoon tattoo och Simon och Ekarna, samt New years eve.

Klädställningen i bakgrunden fick jag av Fannie i julklapp! Visar en bättre bild på den imorgon.

Fiji, Nya Zeeland & Australien

Idag är en sån dag då jag bara har legat i sängen, kollat på hundratals filmer och längtat mig bort. Jag börjar bli lite sugen på att istället för att flytta till London efter studenten så ska jag ut och resa. Vill upptäcka. Längtar mig bort till Fiji, Australien och Nya Zeeland. Backpacka i 3 månader och bara leva livet, inte tänka på smink, nya kläder och bara ta en ryggsäck och sticka iväg.

Dock måste jag nog ha en rejäl summa pengar med mig och ett backpacking sällskap! Min brorsa backpackade i Australien från november 2010 till mars 2011 så jag skall höra lite med honom, dock är det 1 år och 9 mån kvar men jag måste redan börja planera.

Fiji, jag ryser bara jag kollar på bilderna alltså!!!

we only live once


Jul

Hi Justkilled readers! Jag hade en riktigt mysig julafton med släkten på mammas sida. Vi åt hela dagen och såg givetvis på Kalle anka. Vid 7 så kom tomten och delade ut julklappar! Jag fick en michael kors klocka, hunters, pyjamas, pengar, en mysoverall, duschcreme, fashion magasin osv. Blev riktigt nöjd!

På juldagen gjorde jag verkligen ingenting, åt och kollade på Love actually i min säng. På kvällen kom Fannie och vi färgade varandras hår och hade det supertrevligt. Hon åkte hem vid 12?


IDAG vaknade jag 1... och har jag justerat in klockan inne i stan, nu väntar jag på min ängel Erika! Vi ska ge varandra julklappar och mysa, blir äta på restaurang senare ikväll. Min älskade bästis!



GOD JUL



Jag kommer nog inte blogga imorgon, släkten kommer vid 12.00 sedan är det fullrulle till 1 på natten. Det är bara 20 minuter kvar till dopparedan och jag önskar er en riktigt fin jul. Kräng, lev för dagen och var med era nära och kära. Jag önskar att alla mår bra, och ingen är ensam. Om jag kunde hade jag kramat om de alla.


Ni är fina,
Puss!

MIN JULLISTA PÅ SPOTIFY HITTAR NI HÄR

My day

Hela min dag har varit rätt lugn! Åkte och fixade mina naglar tillsammans med Jossan vid 14.20. Hon gjorde fina julröda och jag gjorde vanliga franska. Älskar när jag fixat mina naglar fräscha för då kan jag inte gå och sluta kolla och känna på dom, underbart. Kom hem vid 6 och åt kyckling sedan har jag druckit glögg, slått in de sista paketerna och rimmat på de flesta. Om ni suger lika mycket som jag på att rimma så ladda ner appen "Julklappsrim" på appstore!


Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och läsa, klockan är bara 11 men jag är helt slut. Gick somsagt upp 9 imorse och jag ser snart dubbelt...

.


Dan före dopparedan

Imorgon är det julaaafton!!!! Vaknade imorse vid 9 och var pigg. Gick upp och drack mitt morgonkaffe och har duschat, dansat till julmusik och sminkat mig. Nu sitter jag och ska snart iväg och fixa mina naglar med Jossan som är tillfälligt hemma från Umeå. Så mys. Vi hörs senare.

2

Nu är det bara två dagar till julafton! Jag vill göra en pepparkaksgran och fortsätta rimma på julklapparna, glögg hade suttit fint nu också. Skulle egentligen ha klippt en gubbe men det avbokades. Sofia och jag bytte julklappar för en stund sedan, thanks honey! Ikväll kommer Fia och Fannie hem till mig, vi ska byta julklappar och se på någon julfilm.
Nu ska jag äta, vi hörs senare.

JULLOV


ÄNTLIGEN!!!!! Jullovet är mycket välkommet. Började 9 imorse med alla frisörklasser och fick en goodiebag och så, sedan hade vi avslutning i gympasalen och sedan åkte hela klassen till Bamboo city och åt buffé! Mätta och belåtna gick jag och Amanda runt i stan lite sedan in på espresso house. Kom hem för ett tag sedan.

Ikväll kanske jag träffar Fia annars ska jag bara ta det lugnt, rimma på paket och bara mysa. Mamma jobbar och pappa ska ut och gubbafesta. Hatar att vara ensam hemma annars, men ikväll är det riktigt härligt.


RIGHT NOW sitter jag och dricker chai latte och äter clementiner, kollar julkalendern som jag inte såg igår eller imorse.

Reading about fashion, and gossip


SIDE CUT


Won't you stay, i need you, need you here.

Hej! Jag slingade somsagt min mammas vännina innan ikväll. Det blev riktigt snyggt! före och efterbilderna blev dock jättekassa annars hade jag visat. Vi åt ost, surdegsbröd och fikade med kaffe och kakor. Satt där i timmar och fikade! Vardagslyx. Så härligt att det är jullov imorgon!


Mot jobb

Nu sticker jag och mamma till Malmö för jag ska fixa mammas vänninas hår, sling och klipp som jag skrev igår. Vi hörs senare. Då ska jag och mamma julklappsrimma, jag tipsar säkert om rim. x

Mozartkulor

Ett riktigt gott godis såhär till julen. Det går snabbt och är väldigt lätta att göra, nybörjare som vana bakare.

Ingridienser:
Mjuk nougat
Mandelmassa
Mörk choklad


Gör såhär:
Dela nougaten i små fyrkantiga bitar och rulla dem till kulor. Dela mandelmassan i bitar och kavla ut dessa så att det är möjligt att "slå in nougatbitarna i ett paket". Smält den mörka chokladen.  Doppa därefter bullarna i chokladen och låt stelna på en bricka klädd med bakplåtspapper. Förvaras svalt.

 

OBS! Du kan variera utseendet genom att prova med annan choklad utanpå, t.ex. vit choklad, apelsinchoklad m.m.


You are my strength when i'm weak.

the other part of me

When i'm nervous i have this thing yeah i talk to much, sometimes i just can't shut the hell up.

Åkte till skolan klockan 10, satt och kollade på när en del i klassen åkte skridskor och slutade tio över 11. Riktigt onödig dag. Gick hem från busshållsplatsen, min händer dog bara jag stack ut ett finger från vanten, Hoppas på lite snö nu bara.

Nu läggs nytt golv i vårt kök så jag kan inte vara där vilket betyder att jag inte kan äta någonting och jag är riktigt hungrig. Får åka iväg med mamma och äta någonting, hoppas på kinamat.

23:09

Nu går jag och lägger mig i sängen med min kära bok och drömmer mig bort. Imorgon börja jag klockan 09:45 så väckaren ställs på 08.00, men den sorgen den tiden. Ni är bara för söta som kikar in här varje dag, riktigt roligt. LOVE

the beginning of a new week

Började vanlig tid halv 9 och slutade kvart i 1. Åkte några ärenden med mamma sedan hem och packade in julklappar, bara 4 dagar kvar till julafton!!! Gud vad sugen jag blev på glögg nu när jag ligger i soffan och myser till Jul med Ernst.

Imorgon ska vi i klassen åka skridskor! Jag suger på det. Jag behöver en kon och typ knäskydd och hjälm, och inte ens då åker jag bra. Nej, jag skippar nog det och sitter och dricker varm oboy istället. Senare på dagen ska jag fixa min mammas vänninas hår, slingor och klipp.

UPPDATERAR MIN JULSPOTIFY LISTA OFTA. NI HITTAR DEN HÄR, BÄSTA JULLÅTARNA FÖR EN PERFEKT JUL.

Santas little cute helper

Kolla vad jag köpte till Félixen igår i julklapp, aww. Direkt han får på sig den står han med rådjursögon och ser så oskyldig ut. Haha! Min sötis

satin

Perfekta satinbyxor från asos. Totalt älskar kontorsbyxemidjan & detaljen vid fötterna. Med ett par high heels. Dör!

HUNTER

Jag får ett par Hunter gummistövlar nu i julklapp, ett par mörkbruna! Jättefina. Dock har jag redan börjat fundera på att köpa ett par i antingen Persiko eller Blackberry färg. Så fina! Det bästa med dessa gummistövlar är att man inte behöver ha på de bara när de regnar utan även på hösten och våren, de är i riktigt fina färger och dessutom är de fina.

Your skin like porcelain

DÖR!!!!!!!!!!!!

NEW IN


Julshopping

Igår shoppade jag och Erika från halv 1 till 4 kanske? Jag shoppade bort 800kr och fort gick det, vi åt samt på china box. Sedan tog vi bussen till Erika för att mysa, vi spelade ninjump och skrattade så vi grät i princip hela kvällen. Jag fick ett ryck och klippte sidecut igen, saknat skiten. Åkte sedan hem vid 10, tack för en fin dag bästis Erika.

Jag gick upp 9 och hjälpte mamma med julklappsinpackning sedan åt jag flingor och vi har diggat runt till julmusik på högsta volym här hemma, älskar julen. Det snöade precis här också, LYCKA. Nu sitter jag i soffan och pluggar lite, ska snart åka och handla en julklapp med mamma.


Handlade lite julklappar igår men handlade även saker till mig själv, en blå kavaj och ormskinns clutch på H&M.

Julklappstips

Den mysigaste skon på vintern, här blir det dock ingen vit jul men den är otroligt skön även när det är småruggigt på hösten. Ett superbra julklappstips till din mamma eller varför inte ett syskon eller pappa?

It's beginning to look like christmas

Vilken skön dag det har varit idag. Började klockan halv 9 med ett möte angående modevisningen vi skall ha nästa år, sedan åkte jag, Matilda, Nathalie och Jennifer till IKEA för att göra en uppgift och äta. Åkte tillbaka vid halv 1 och hade engelska där vi såg Ensam hemma. Slutade vid kvart över 2 och åkte hem och pluggade lite.


Sedan nu ikväll har vi köpt gran och klätt den, samt lagt de klappar som är klara under den! Imorgon bitti vid 12 skall jag och min finaste bästis Erika julshoppa hela dagen. Älskar julen! Just nu sitter jag och dricker glögg, äter pepparkakor och bloggar.

Ragdoll's

Min moster Bodil har precis fått tre bedårande ragdoll bebisar som jag knäppte några kort på i söndags.

Santa


LUCIA

Hi Justkilled readers! Började halv 9 och vid 10 gick jag med i lucia tåget. Slutade vid kvart i 11, Nu är det bara 11 dagar kvar tills julafton! Älskar julen och speciellt lucia. Ska sova en liten stund sedan dricka glögg och mysa till en julfilm.

Dock,
saknar jag snön

i'll get it if u need it



Nu har jag gjort lite slingor, syns knappt men lite highlights blev det. Nu ska jag dricka lite te sedan krypa ner i sängen & slappa till några sidor ELLE. Den är så tjock så det tar dagar att läsa ut! Jag vill gå igenom varje liten bokstav och bild i magasinet. HÖRS IMORGON X


Förresten,
Vem såg senaste avsnittet av Gossip girl? Som jag grät…

If i die young, lay me down with a bed a roses



Hej på er! När skolan slutade övade jag lite lucia inför imorgon sedan gick jag, Matilda och Emmelie till Mobilia för julshopping. Blev en del saker så nu är mamma avklarad och min ena bror Robin. När jag kom hem vid 4 kollade jag Gossip girl och grät lite sedan nu sitter jag och drar ut tunna slingor i en hätta. Ska få lite tunna fina slingor i håret.

Jag är så sugen på att teckna lite! Kommer kanske lite bilder upp senare om jag är kreativ. x

Smygehus havsbad

Kom för en stund sedan hem från julbordet på Smygehus havsbad. Gott och riktigt juligt! Nu är jag proppmätt och ska lägga mig i soffan och glo på en bra film.

Just be true to who you are

Igår morse med min nutrilett shake i högsta hugg….


Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska upp tidigt imorgon bitti för att duscha och sånt innan julbordet. Tredje advent imorgon! Snaaaaaart jul :)

Morris Mayia

U are so sweet,
Morris Mayia

My first Cupcakes

Min allra första cupcakes jag gjorde precis! Hade ingen sprits så chokladen ovanpå fick bli med sleven, Visst blev det söta? haha. Nu håller jag på att göra Lussebullar. Julmusiken spelas förfullt här hemma, vill ha julafton NU. Puss!

baking some christmas candy

Satte klockan på 8.33 för att hinna gå upp och göra frukost tills julkalendern började, dock somnade jag om och gick upp 11.20! Har precis kollat på den och ätit frukost. Snart ska jag och mamma gå och handla ingredienser till vårt julgodis bak! Vi ska baka, dricka glögg och lyssna på julmusik! Har jag sagt att hon och jag är lika galna i julen? Så hon och jag brukar alltid sätta upp julpynt typ långt innan man ska göra det och baka. ♥

elle

Ligger och läser nya ELLE och dricker julmust. Om 40min börjar idol! Ska ha fredagsmys med pappi.

Details

Har kommit hem efter en seg dag med Marknadsföring och sedan Engelska B. Slutade 2, gick till BK med fina Emmelie och åt. Nu ska jag bara ta det lugnt idag, läsa nya ELLE som kom i brevlådan idag och gå med mina fina hundar.


Ikväll ska jag bara mysa och vara en idolmupp,
Heja Robin!!

Just a silly girl




Min allra första tavla som jag sålde till Jossan. Älskar färgkontrasterna och meningen JUST A SILLY GIRL.

Nu ska jag sova, börjar 10 imorgon så jag hinner se på julkalendern och ta det lite lugnt på morgonen, äntligen fredag! x

To kill a mockingbird

Ligger i soffan med min bok "To kill a mockingbird" och dricker te. Det är redan mörkt ute så jag har tänt lite ljus och sitter och myser. Stannade hemma från skolan idag igen för jag hade jätteont i magen imorse, det enda som hjälpte var att ta en ibumetin, lägga vetekudden på magen och somna om. Jävla skit det dära.

Har ni något roligt att berätta Justkilled-readers? Jag ska fixa lite mer på sidan tänkte jag, lite juligare för snaaart är det julafton! Bara 16 dagar kvar! Först är det julbord på söndag med hela släkten, sedan lucia på tisdag. Min klass ska gå lucia tåg, ska bli riktigt roligt, det har jag aldrig gjort innan förutom när jag var en liten knatt.

GILLAR NI MIN NYA SIDA FÖRRESTEN? enkelt och bra!

seeking Johnny

Riktigt sugen på att måla en Johnny tavla, med denna bilden och lite annat. Den ska heta Seeking Johnny. Förresten är mitt linne borta på bilden, saknar dig Johnny ponken.


Kommentera gärna,
det känns ensamt när ni inte kommenterar.

Mulled wine and saffron buns


Har legat i soffan ett bra tag och druckit glögg och ätit lussebullar och pepparkakor. Längtar så mycket till julafton att jag smäller av snart. Det bästa är nog kyrkan kl 00. Min dröm är att sjunga på julafton någon gång, typ Ave Maria!
Klicka här för att lyssna på min Jullista på Spotify

JUSTKILLED.SE

Äntligen har jag mitt egna domän, JUSTKILLED.SE! Jag är så glad för detta så nu kommer det bli superbloggning. Jag älskar att blogga men har inte riktigt hittat rätt på länge så det har blivit soppa av allt ihop, men nu är jag på banan och laddad att ta över världen (kanske inte riktigt men ändå).

Det är lite småfix kvar på sidan men den är alldeles strax klar, funderar lite på om jag ska ha snö eller något roligt? Den är inte speciellt julig och jag älskar julen. det skulle väl vara lite roligt?
Gilla mig gärna på bloglovin & blogkeen!

Skor. Och inget annat.

Känslan av nya 13cms på fötterna slår det mesta. Speciellt de som luktar läder. Du kan ställa dom intill din bukett rosor och underbaringarna luktar godare, den kolsvarta färgen är perfekt och klacken är sammetslen. Du känner dig lyckligast i världen fastän du gjort av med nästan hela ditt studiebidrag. "Vad behöver jag annars pengar till?" tänker du. Jag kunde verkligen inte hålla med mer.

 

Vad får du egentligen ut av en tavla eller en halsduk? INGENTING mer än ångest över hur du skall klara resten av månaden med pengar, riktigt så långt tänker du inte när du är inne i skovärlden. Världen av vackra high heels som pryder fötterna. Du vet väl att med ett par så höga klackar som 13 cm får du de perfekta benen. Du klarar dig utan mat de resterande dagarna när du har dina perfekta skor från bianco. Nudlar är ju gott tänker du.

 

Och de föräldrar som inte förstår eller kärringen på bussen som glor snett, hånle för dig själv. De är bara avundsjuka! Du har insett att världen blir en lite bättre plats när du betalar dom skorna med ditt kort och det står godkänt. Visst är det förresten en härlig känsla? Nu är dom dina och inget i världen kan stoppa er.


Oftast brukar de vara så att du har gått förbi skyltfönstret en miljon gånger på en dag och vet exakt hur många dagar det är tills pengarna når ditt konto. Du skall ha dom. Det är också vanligt att du betalar skorna på din pappas personnummer innan du ens fått pengarna. Lugn. Det är okej, bara det gäller skor.

 

Er relation kommer att vara under en lång tid, du kommer att uppleva din student med dom, fester du själv glömmer men skorna berättar de för dig med hjälp av hemska kräkfläckar du gråter och vill be om förlåtelse över. Du kommer säkerligen att bevara dom tills de är gamla och grå och likaså du, för där sitter du med skrynkliga fötter bara ett par höga klackar kan pigga upp.

 

Med detta tal vill jag säga att när du som inte förstår poängen med vissa som köper skor för 3.000kr borde tänka om, de kan rädda liv, pigga upp och vara helt fantastiskt underbara på så många sätt. Det är nästan så jag blir lite tårögd. Alla borde äga ett par 13cms skönheter.

 


RSS 2.0