RIGHT BY YOUR SIDE

Nicki Minaj ft Chris Brown - Right by your side from Nicki's album "Roman Roloaded". Totally love this song just because my boo Chris is in it. The lyrics is sweet.

.


Känns som vi dansar på ömtåliga isflak och vi flyter i strömmen på väg mot ett stup

Nu är jag fan helt död i hela hjärnsystemet. Sprang en runda på 3.8km och efter det gick jag med hundarna.
Har precis duschat och ätit lite. Nu ligger jag raklång i soffan och skall kolla på Gossip girl och Vampire diaries tänkte jag, världens bästa serier. :)

HEY I PUT MY NEW SHIT ON AND SUDDENLY EVERYTHING IS RIGHT

Köpte även en baddräkt från H&M som jag kommer att använda som body till jeans exempelvis samt Sandras turkosa body, riktigt fin. Kostymbyxorna är från LINDEX och jag har fått ett flertal komplimanger för dem, kap!

WHY AM I LOST WITHOUT YOUR TOUCH

Heeeej! Förlåt för jävligt kass uppning. Dock har jag haft jättemånga besökare! Mer än vanligt vilket är hur roligt som helst. Hade nationella i Svenska B skriftligt imorse vilket gick rätt bra tror jag. Nu sitter jag här och laddar inför ett springpass, dock är jag förkyld och sjuk och skall till Stockholm i helgen så att springa är egentligen ingen bra idé. Men jag testar ändå. När jag kommer hem igen skall jag visa er lite nya kläder jag köpt den sista tiden.

Vad tycker ni om håret förresten? Dock har jag inte visat före och efter bild men ni ser lite nu här ovanför. Jobbigt att det är lite för tunt men det får gå ändå! Bättre än innan iallafall. PUSS!

It was us against the world


EXTENSIONS

Igår satte Rebecca i hårförlängning på mitt hår! Hon kämpade hela dagen! ♥

love

Behöver jag ens förklara min kärlek till honom och hans röst? Världens bästa!

DANCE LIKE NOBODY'S WATCHING


Pluggis

Slutade typ kvart över 11 och stack hem. Drack kaffe och chillade med mammi tills hon skulle till jobbet. Nu har jag suttit här och inte gjort ett piss förutom att fota mig med rött läppstift. ska ut med hundarna nu och röra på mig lite! Sedan är det serier och plugg som väntar ikväll. :)

Jag stod i gränden med ett rakblad mot min hals, jag var så rädd så jag skakade när blodet rann


Morris Mayia

Har jag världens sötaste katt, eller vadå?

DETAILS

Oranga naglar (har blivit en sucker för orange), silverringar, jeansskjorta och leopard loafers.
Min bebis Erika kom vid halv 3 så åt vi sedan stack vi och handlade. Kom hem och chillade och sedan käkade vi och tränade. Vi körde olika övningar samt dansade rumpan av oss med härlig musik, vid 9 sprang vi en jättelång runda. Säkert på 3.5 km? när vi kom hem var vi helt döda. Vi har legat raklånga i soffan och tagit det lugnt. För jäkla gött. :)

Men baby nu är det slut föralltid


NEON_hm


Dör lite... Så sjukt snygga. GE MIG.
from h&m

Stars spell out your name





Hejjjjj gubbar. Börjar 10 och slutade 11 idag! Lön lektion. Kom hem och möttes av ytterligare en hund här hemma, jag passar en boston terrier denna helgen så det är just nu 4 djur i mitt hem. Mys. Just nu? Sitter jag i soffan och filar mina oranga naglar, magen kurrar så skall snart äta lite middag. :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla Gossip girl, Vampire diaries samt plugga lite.

Second hand_JUSTKILLED


"Mulberry" Alexa, en storlek mindre än den vanliga dock. Jag har ingen väskrem till den, dock går det att köpa till en svart o ha bara. Använd en gång. 350kr 


Jättecool handväska som ser liten ut men rymmer en hel del pga att den är avlång, rund och rymlig. Dekorerad med små och stora nitar över hela. 2 år gammal, använd 4-5 gånger. Jättefint skick! 200kr


Så jäkla ball leopard handväska som är otroligt rymlig! Jag lovar att den piggar upp en tråkig outfit. ;) Jättefint skick! 150kr


Köparen står för frakten.

Om du är intresserad så mejla mig på [email protected]. :)

Know your limitations & then defy them



Slutade 10 typ idag, sedan stack jag och Erika till Västra hamnen och klippte oss hos Rebecca! Hon är riktigt duktig och våra hår blev asfräscha. Vid 3 åkte vi och åt middag på centralen. Kinesiskt. Åkte hem och joggade från bussen, kom hem och gick ut med hundarna en lång runda. Sedan duschade jag och slängde mig i soffan. Helt död var jag.

CB _How i feel



CHRIS BROWN - HOW I FEEL. Also a totally fresh single from his upcoming album Fortune that will be released in May 2012! I don't think you guys are so used to hear him rap? He actually did began with hip hop and rap. Just so you know! Love this video, love my Breezy since 4 YEARS BACK

CB _sweet love



CHRIS BROWN - SWEET LOVE
, totally fresh single from the upcoming album Fortune in May 2012!

Coffee, latest edition of the magazines CHIC & ELLE



Underbaaart!

/ freash than a motherfucker /






Fick hem Dr Denim jeans från Nelly idag, de snyggaste stövlarna köpte jag igår och likaså linnet. Sweet. :)

HUR SNYGG

ÄR INTE http://agnesalmvarn.blogg.se SKJORTA?
I. want. it.

.


It burns like summersun

Slutade vid 11.20 och stack till Vellinge för att hjälpa mamma att handla. Nu sitter jag i sängen efter att ha ätit lunch, gjorde varma koppen och åt ett ägg. Det satt fint. Nu ska jag ta en powernap sedan dra iväg för att shoppa lite med mamma. PUUSSS!

Håret ryker på torsdag - CAN'T WAIT!!!!

update

Heeeello. Hur är läget? Hoppas på bra.
Har varit på föreläsningar hela dagen på stadionmässan, företag bla som IKEA, spp, Coca-cola osv har föreläst om hållbar utveckling. Mycket intressant! Om 20 minuter slutar vi. Får se om jag och Amanda skulle shoppa i stan eller om jag skulle hem och plugga lite. PUSSSS. :)

Wanties

FROM ZARA. Jag vill ha allihopa. Mums.

be free, show your soul and lern how to fly

Nu däckar jag fan efter en dag av plugg, PW och nackspärr typ. Skolan börjar imorgon. Gjorde en egen inpackning innan för torrt hår (främst längder), balsam, rapsolja eller olivolja och honung och hade i det i en timme sedan tvätta av med scampoo noga två gånger och avsluta med balsam. Blev asbra.

I've killed you

Hellooo. Hoppas allt är gött med er. :)

Gick upp vid 10 och åt frulle, vandrade sen raka vägen tillbaka till sängen för att bara ligga och softa. Åt lunch vid 2 och drack en kopp kaffe. Tog det hur lugnt som helst till kl 5 då jag gick ut och gick 3,5 km med hundarna. Helt lagom runda på en söndag och dessutom var det rätt kallt när solen började gå ner.
Nu ligger jag här i sängen och funderar om jag antingen skall sova eller kolla på Gossip girl. Alternativen är båda lika frestande, men Gossip girl är lite mer iom att imorgon hinner jag inte glo på de för jag måste plugga arslet av mig inför talet i Nationella. ämne Svenska B.. Känner att det kommer bli en lååååång dag.

easter

Hej ni, Glad påsk!
Umgicks med Fia igår kväll, vi målade och jag klippte Robin. Imorse gick vi upp 10 och åt varma bullar. Klippte pappa och sen kilade Fia hem. Hela dagen har det varit påskmiddag här hemma med hela familjen och mina morföräldrar. Underbar dag. :)

Yummie, walk a mile in my high heels


PIMP MY SHORTS

Jag har gjort världens klipp. Fyndade 2 par Levis jeans & dessa skall jag pimpa med nitar och slitningar. Kommer bli riktigt hett, can't wait. ;)

Posh hair

Jag skall klippa mig nästa vecka har jag tänkt. Kan inte riktigt bestämma mig men är riktigt sugen på antingen Posh eller Kate frissan. Är helt kär i Victorias gradering i nacken. Ska ju tatuera mig i nacken så det passar perfekt. :) WHAT DO YOU GUYS THINK? shoot!

SUNNY

Gick en rask promenad ner till gallerian med mamma och hundarna för att handla. Kom hem och stack ut och sprang! Har precis duschat och ätit och skall nu cykla en lång runda med Jennifer samtidigt som vi avnjuter en glass. PUSSSSSS Vi hörs sen.

Bara för jag älskar min vita basic tröja_h&m


a old pair of jeans

Vid fyra idag träffade jag Sofia på gallerian. Vi fikade och snackade jättelänge. Jag tog en smoothie och hon tea. Sedan fick vi cheesecake sug och köpte det ;) Vi skiljdes åt kl 7 då det serverades kotletter här hemma, yummie!! XO

THIS SHIT IS COLORLESS

Igår kilade jag in till Malmö för att träffa Anna och Elvira, mycket trevligt. Åkte vidare vid 5 till Frida för tjejkväll. Vi hade det riktigt trevligt där! Snackade skit och skrattade. :) xx PUSSSS

Look in my eyes, what do you see? Not just the color, look inside of me


Ge mig en pastell bomb



Espresso house all day long

Mötte upp finisarna Erika & Rebecca för en fika på Espresso house. Satte oss där och fikade i 3 timmar. Skrattade, skvallrade och pratade om Rhodos och allt. Så himla underbar måndag! Jag tog en bagel och en pepsi max. Snodde btw bilden från Erikas blogg http://healed.blogg.se/

love life

TVÅ VECKOR GAMMAL BILD. Nu ska jag fixa mig för att kila in till Malmö för att träffa Erika & Rebecca. Vi ska fika och sånt! Sedan ska jag umgås med min Erikis hela dagen, can't wait. ♥ x

Kandeeshop.se

Ska beställa linnen från Kandeeshop men det så himla svårt att bestämma sig. Alla är helt galet snygga.

hahaha...

Muskler eller? Detta är ju komiskt.

Röda naglar, Rolex and a walk in the forest


RSS 2.0