Monday

Jag gick och lade mig klockan 12 igår och fy fasiken vad skönt det var! Somnade på en sekund och vaknade av mig själv vid 9, helt perfekt. Har precis ätit frulle, jordgubbsfil med flingor i och två ostmackor + kaffe såklart. 
 
Nu ska jag börja fixa mig och sedan vid lunch ska jag möta Cassy i stan och sedan i eftermiddag träffa Erika. Har saknat att blogga fööööör mycket, men nu är jag redo att fightas igen. 
 
Det är 14 dagar till skolan börjar, det sjuka är att jag längtar hihi :) 
 
 

16 Januari

 
Jämför med headern :) 

FÄRSKT

 
Jag har handlat sjukligt mycket på senaste. Detta är en LITEN del, har köpt miljontals byxor och bland annat ett par army liknande från Gina tricot, sjukt snygga.

TATTOO

 
Irreplaceable, som betyder oersättlig. Jag måste i alla lägen alltid tänka att jag faktiskt är oersättlig, vilket alla är. Vi är oersättliga och unika och ingen annan kan vara som jag. 

fucka ur

 
 
Jag har haft en sjuk semester på Rhodos! Vi var 6 tjejer som festade, solade, dansade, handlade alldeles för mycket skit i en hel vecka. Jag hade så sjukligt roligt att tanken på att inte uppleva det igen är fruktansvärd. 
 
Andra dagen brände jag mig rejält så jag satt i skuggan två dagar efter det, jag gnäller aldrig när man bränner mig eller så utan det är bara varmt och fult haha. Det gick dock över så jag fick en riktigt fin färg! 
 
Sjukaste veckan som måste göras om. 

RSS 2.0