120131

HEJ! Hoppas allt är bra med er. Jag är riktigt utmattad! Slutade halv 12 idag men åkte direkt och tränade med Erika och Rebecca i 1 ½ timme, svettades så jävla mycket. Vi körde på löpbandet, crosstrainern och styrketräning. Åkte hem med Erika och vi lagade middag och sedan slängde vi oss i soffan och har bara pratat hela kvällen. Vi har studiedag imorgon så hon sover här! Båda är helt döda efter först en tre timmars lektion naturkunskap sedan gymmet. Ska snart sova, skulle börja kika in här och visa att jag lever! Jag gör mer än lever, jag har aldrig mått bättre helt ärligt. Längtar redan till torsdag då jag och Rebecca ska gymma!

Imorgon bitti har vi bestämt att gå upp 9 och äta en stor och mysig frukost, hon ska slinga sitt hår hos Sandra vid lunch så jag blir helt ensam imorgon, dock har lite att göra ändå, ska plugga, städa & säkert klämma in några avsnitt Gossip girl, DH och Pretty little liars.

Jag gjorde värsta klippet på Sportamore igår! Köpte superfina gympaskor som var nersatta 399kr! Kostade endast 500kr och det fanns bara i min storlek kvar, så nu blir jag bara mer taggad för TRÄNING!! Är livet på min sida eller vadå? höhö

SWEAT


Hej! Ny fräsch vecka nu. Bloggade inte igår för jag tog det bara lugnt efter jag kommit hem från Fia. Låg och slökollade på serier och sedan på tv med pappa kl 9. Satt även och kollade på lägenheter och hus som är till salu, intressant! Hade varit coolt att vara mäklare.

Idag hade jag Frisör C till halv 12, Fönade en herrfrisyr vilket gick bättre än väntat idag faktiskt. Allt går bara man vill, glöm aldrig det! Gick hem till Erika så hon bytade om till träningskläder sedan gick vi till gymmet och körde intensivt på löpbandet och spinnade i lite mer än 1 timme! Det rann om mig ska jag ta och berätta…. Superskön träningsvärk jag kommer få imorgon.

Kom hem vid 5, åt middag och duschade. Har suttit vid tvn med mami hela kvällen och pluggat. Är helt slut så ska snart gå och lägga mig och vara pigg imorgon, samma sak imorgon - en lektion till halv 12 sedan ska jag, Rebecca och Erika träna! Sååå kul! Såhär bra har jag inte mått på länge, INGET KAN STOPPA MIG.

DOPE

I förregår kväll hängde jag hos Fia, samt igår kväll. Igår kollade hon, Olivia och jag på filmen The Box vilket resulterade i att alla tre somnade i soffan. Sedan sov vi i soffan till klockan 4. Lyckat! Idag har jag bara tagit det lugnt. Gick ut med hundarna med mamsi och sedan har jag suttit i soffan och varit en datornörd. Ska hoppa in i duschen snabbt sedan klippa pappa och sedan ner till Fia igen. My bro! Hon är ensam hemma så det kommer bli galet, he he. x

Äntligen har jag fått tummen ur och ska beställa bra produkter till håret! 2 REDKEN schampoo, MATRIX conditioner, Argan olja från NASHI och inpackning från MATRIX. Det är så fel att gå frisörlinjen, sluta platta håret för det sliter men ändå tvätta håret med hudvårdsprodukter från mataffären. De produkterna är utspädda men den himla massa vatten vilket resulterar i att du får ta en hel del för att det skall löddra upp och räcka till ditt hår, ett professionellt schampoo är drygt och varar längre. De produkterna du hittar i affären har jättemycket sulfater och salter i sig som gör att håret torkar ur. Man får vad man betalar för!

WANT: prickigt!


I vår vill jag se prickiga mönster, gärna lite mimmi pigg aktigt. Hur söt är inte denna blus från H&M i klassiskt röd? för den lite mindre vågliga är det supersnyggt att ha en vit blus men med mindre prickar som finns på Lindex. (även i stora prickar). Alltså - ge mig färg, mönster bestående av prickar och mimmi pigg!

NEW IN

En riktigt fin transparant blus från Lindex och två ringar från Ur & penn. Har letat hur länge som helst efter en kloring och finally!

NEW SINGLE: TURN UP THE MUSIC


bebis


i'm back


Ni är bara för söta som läser min blogg fastän jag har bloggat riktigt luftigt, har inte haft någon lust alls till att plocka upp datorn och blogga faktiskt. Att blogga känns rätt meningslöst utan varken inspiration eller när ni aldrig kommenterar fastän jag vet att ni läser min blogg. Någon positiv feedback eller någon konstruktiv kritik skadar ju aldrig. Det gör ju bara så man utvecklas. 

Fick för mig för en liten stund sedan att ändra lite på bloggen. Nu somnar jag snart så imorgon får jag ta tag i resten. Planerna för morgondagen är att ha praktik från 09.30 och efter det ska jag träffa Fia för en powerwalk ute i vinterkylan, det blir väl te på det skulle jag väl tro. Måste också fota och visa er vad jag köpte idag! Slutade skolan halv 12, träffade upp saknade Iris och lunchade på Märtas kafé & butik, åkte sedan till stan för att bygga naglar med henne men de hade ingen ledig tid. Köpte två riktigt fina ringar istället.

Imorgon eftermiddag fixar jag designen klar, X

Jag fuckar upp ditt organiserade liv

Tre bilder från i fredags.

Beroende

Jag har varit lite off. I fredags var jag, fia och fannie på 18 års fest i Arlöv. Trevligt! Fia sov hos mig och igår var jag hos min farmor i Tomelilla till halv 8 sedan kom Fia och sov hos mig. Vi hade asball. Nu fixar jag mig för snart ska jag luncha/fika med Fia och Elias, sedan är det tjejkväll hos Frida. Imorgon är jag ledig så jag plötsligt känns inte söndagen så jobbig längre.
Jag ska kolla lite till på pretty little liars sedan kila iväg. Är sjukt sugen på en ceasarsallad! Vi får se vad det blir, talk to you later!

feather extensions

Hade ju fjäder extensions innan men den gick av efter typ 3 månader. Ska köpa det igen, riktigt snyggt!

Sail away with me honey

Åh vad segt det är att vara förkyld,
Jag som skulle gått i skolan idag och shoppat inför fredag. Istället har jag legat instoppad i täcket i soffan i min morgonrock och kollat på serien Pretty little liars. Jag är en serietönt och när man har sett allting, och det inte går någonting på tisdagar och onsdagar nu så blir man lätt uttråkad. Imorgon får jag nog också bli hemma, hatar att sitta på bussen och vara tvungen att dra upp snor hela tiden för det inte ska rinna så flyttar alltid den brevid lite längre ifrån. Nä, jag får dricka citronvatten och bli frisk.

Jag ska göra en tungpiercing direkt jag blir 18 haha! Bara för att. Sedan ska jag ha jättemånga tattoos. Min första gör jag nu förhoppningsvis i sommar på Rhodos, suck it bitches.

feather tattoo


Another round


FORTUNE

Bästa Chris håller på att göra klart sitt album Fortune som kommer i mars!!! den första singeln "Strip" är redan ute. LÄNGTAR SOM ETT AS!

Plötsligt slog det mig


Vin Diesel är mmmh

Boygirl

HUR SNYGG ÄR INTE DENNA FRISYREN? Iallafall på Michelle Williams. Jag dör! Blir så jävla sugen på att klippa av mig håret och färga det ljust. Senaste ELLE som kom i brevlådan innan, total lycka när ens förkylning håller på att ta död på en. Drunknar i snytpapper….

Skön


bädda ner mig

Började vid 08.30 somvanligt med frisör C & vi fönade volym, skoj! Slutade klockan 11.20 och åkte och lunchade med Vanessa och Erika på Espresso house! Jag åt en macka och drack äpplemust. Idag har blivit så sjukt förkyld så det känns som jag har näsblod hela tiden fast det är snor… Får göra lite citronvatten och bädda ner mig själv innan jag fixar på mitt rum, ska borra ner hyllor och möblera om lite.

you will never ever stop me.


undrar varför jag älskar vampire diaries

Klaus är bara FÖR snygg. Speciellt i senare avsnittet, sjukaste killen alltså. Yum!

Världens finaste

Alla skulle haft en Félixen, han är verkligen världens finaste!

Jag kan känna mig ensammast i världen så tassar han upp på mitt rum och kollar mig i ögonen och sedan hoppar upp i mitt knä och slickar mig på kinden. Jag förstår honom och han mig. ♥

crazy

Vad fan gör jag uppe nu? Igår kväll och natt var sjuuuk! Fia kom till mig vid 7 och hörde med mig lite om jag ville hänga på till Strandbaden. Var helt opepp men sedan tänkte jag bara, man lever bara en gång! Vi förfestade lite hos Evelina till halv 12, sedan drog vi dit och dansade arslet av oss till 3, kom hem vid halv 4 rätt döda. Jag hade glömt tandborste så jag drog hem klockan 7, höhö.

..Så nu är jag rätt död… Ska äta upp min yoghurt sedan gå en promenad med hundisarna och mami. xoxo

Vill något mer än detta


.

Jag vill hitta mig själv. Jag vill bli lycklig. Jag vill bli smal. Jag vill bli snygg. Jag vill vara blond. Jag vill ha tatueringar. Jag vill fylla år i januari. Jag vill vara populär. Jag vill att allt ska sitta snyggt, varje dag. Jag vill ha bo i London. Jag vill backpacka i Australien. Jag vill ha Félixen hos mig nu. Jag vill ha perfekt hy. Jag vill ha stora läppar. Jag vill ha fastare rumpa. Jag vill vara tränad. Jag vill kunna gå perfekt i höga klackar. Jag vill ha kärlek. Jag vill aldrig förlora någon. Jag vill ha långa ögonfransar. Jag vill att Félixen lever till han och jag är 80. Jag vill bli bäst i skolan. Jag vill ha vitare tänder. Jag vill bli älskad. Jag vill älska. Jag vill se världen med mina egna ögon. Jag vill bli författare. Jag vill besöka Afrika. Jag vill ligga på en grön kulle och kolla upp mot förbi passerande fluffiga moln. Jag vill lita på mig själv. Jag vill älska och tro på mig själv.

finast.


Reebok Löpband Performance T5.2

Detta löpbandet går lös på rea priset 15.995kr, det skulle vara drömmen att få äga ett! Mamma och jag har pratat om att köpa ett löpband så vi kollar runt lite. I denna T5.2 modell kan man springa i en hastighet upp till 19km/h och samtidigt ha ipod/iphonen i den lilla skärmen där framme. Åh gud vad jag vill ha ett! Så slipper jag köpa gymkort ju...

Gavin

Gavin Degraw <3

You need a friend, i'll be around.

Ligger i soffan och målar naglarna. Nackdelen med att inte ha gele längre är att nagellacket är så jävla dåligt på och det spelar ingen roll om det är ett superstarkt lack utan jag gör så mycket slit med händerna så det tar bara ett par ynka timmar för nagellacket att lossna, tråkigt och jobbigt som fan. Hatar att måla naglarna, har inget tålamod och målar som en blind apa.

Sett båda premiärerna ikväll med mami, Once upon a time & Revenge. Vi gillade den först nämnda jättemycket! Jag älskar när det är lite fantasy och sagor, speciellt när det är mystiskt och även romantiskt. Helt klart en serie i min smak! precis som Vampire dairies. Ska in i duschen och sedan lägga mig. Börjar klockan 08.45, segt. xx

In school

Sitter i skolan & segar igenom svenskan. Har kollat på film på Arbetsmiljö och säkerhets kursen, Bad teacher. Rätt små rolig faktiskt. Slutar halv 4 och skall hem efter det, ut med hundarna och bara mysa ner mig till en film! Är faktiskt sätt sugen på att kolla på bio. Fortfarande Simon och ekarna. Ikväll ska jag kolla på de nya serierna Once upon a time & Revenge. Jag älskar serier och hoppas att de är super!

Förresten,
någon som har något husmorsknep mot torr hy? Jag har supertorr hy nu under vintern och det är verkligen jättefult. Jag vill ha lyster! xoxo

NEW


Dagen

Hej på er Justkilled läsare! Jag har varit lite off, sorry! imorse gick jag upp 06.30 och höll på att dö. ville verkligen inte gå upp som alla andra dagar. Kom dessutom 15min försent för motorvägen var avstängd. Men det blev bättre sedan när vi hade egen hårvård hela dagen idag! Jag färgade Emmelies hår och hon mitt. Jag har brunt med lite rött i nu! Så nöjd, tack Emmelie!!

NU sitter jag i sängen och skriver en recension och målar naglarna klarröda, ska kolla på bästa programmet kniven mot strupen (med översexiga Alexander Nilsson) sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det torsdag och snart är det helg.

ang webbshopen

Jag ska ju börja sälja tavlor på min galleri shop, däruppe finns en länk till Webbshop och så snart så möjligt kommer den igång. Jag ska bara bygga upp sidan. Tänker lägga ut 10-15 tavlor och bara orginal. Så passa på för varje tavla finns bara i ett exemplar tyvärr. Så kommer man få mejla mig bara och sätta in pengar så skickar jag den. OK! Ni kommer bli informerade när webbshopen sätter igång.

Till sommaren kommer jag förhoppningsvis ha en vernissage med FIA WESTER, hon målar helt fantastiska tavlor.

Söndagsbjudning


JAG OCH VÄRLDENS BÄSTA FÉLIX IDAG


Jag har befunnit mig hos mormor och min morfar hela dagen med familjen på en traditionell söndagsbjudning. Vi har ätit gott och druckit kaffe, skrattat och snackat bilar! Jag har bestämt mig, jag ska ha en vit mercedes E 250 om 10 månader, den kostar bara sisådär 670 000 kr, höhö. Kom hem för en stund sedan & nu kollar jag på konstnärsmaterial vad jag skall köpa på tisdag och spelar piano. Snart ska jag se på film med familjen! Ikväll ska jag bara chilla, är ledig imorgon också. Ska klippa mormor och min morfar då och läsa ut min bok. 200 sidor kvar..., äe. det fixar sig!


.


closet news


bjudning

Ikväll har jag och familjen varit hos min bror och hans flickvän på middag. Hennes familj var där och det var jättetrevligt! De bor i Västra hamnen! Jag älskar deras lägenhet och de har en walk in closet, dör. Jag vill flytta hemifrån! Vi åt gott och till efterrätt blev det cheesecake, favorit! Vid 10 åkte vi hem och nu sitter jag och mamma i soffan och dricker cola, jag målar även mina naglar mörklila. Älskar svart, rött och lila på naglarna.

Fia tipsade mig om butiken Martins color i Malmö som säljer STORA burkar med målarfärg som jag behöver! De små är så jävla onödiga och tar slut på ett kik. Jag ska ju ha en webbshop på denna sidan, LOOK OUT

Blir lite sådär sugen på att bli blond nu


blö

Mina kussar åkte hem vid 3 och nu sitter jag med en stor kopp kaffe och kollar på film. Klockan 7 ska Fannie, Erika och jag på santa lucia och kränga planka. Jag måste väl börja fixa mig snart.


Åh,
vad jag vill se vampire diaries

tattoo the world


Free yourself.


Jag har inte bloggat på flera dagar! Har inte gjort speciellt mycket mer än att jag har umgåtts med Erika & Fannie, igår kom mina kusiner och vi har bara kollat på film och vi vaknade vid 1 idag. Men är man ledig så är man. Tänkte bara nämna att ni får gärna följa mig på instagram, heter annaaholmqvist där. Ni är för söta som läser min sugiga blogg nu. Den blir roligare snart, den som väntar på något gott….  †

new start


Hi Justkilledreaders! Jag har haft en riktigt lugn och trevlig kväll. Käkade en jättegod middag med mamma och pappa som bestod av oxfilé, sedan till efterrätt åt vi brylépudding. Vi har sett på 3 filmer ikväll! Mitt filmbeteende börjar smitta av sig…. Vi såg The pink panther 2, The rise of the planet of the apes och Unknown. Alla tre var bra! Den sistnämnda var ju bara helt sjuk. Vid tolvslaget gick vi ut på taket och såg på alla fyrverkerierna. Sååå fina! Mina nyårslöften är att jag ska shoppa mindre (spara), Blir en bättre människa, bli jätteduktig i skolan och bli riktigt fit!

Jag hoppas ni hade en riktigt trevlig nyårsafton och att ert år blir verkligen ert. x

THIS IS GOING TO BE MY YEAR.


RSS 2.0