JEFFREY CAMPBELL FOXI

 
TOTALLY FREAKING SEXY

no church in the wild


workaholic

| LAST NIGHT WHEN I WAS WORKING |
 
Eyy, jag har inte bloggat på säkert två veckor, anledningen är att jag har jobbat jäkligt mycket och inte haft tid helt enkelt. Nu snart ska jag jobba 10 timmar i sträck och ser inte direkt fram emot det. Men, på tisdag natt drar jag och fem fantastiska tjejer till Rhodos i en vecka för att sola, festa, bada och ha riktigt galet.
 
Igår jobbade jag från 14-22, kom hem och tog det lugnt sedan gick jag och la mig. Jag lovar att på RHODOS ska jag ta riktigt mycket bilder till er! Ska köpa typ 5 en gångs kameror.

Onsdag

 
Hey, vaknade kl 10, gick och köpte frukost och kollade på Letters to juliet. Sedan har jag duschat och tagit det lugnt, åt lunch och solade lite. Nu ska jag shoppa lite med mamma sedan åka ner till Skanör för att äta middag hos Filippa. 
 
 Jag blir inte klok på blogg.se's jäkla design ändring, kodmallarna är ju omöjliga och allting tar sån himla tid? Buuu... Nä, nu måste jag kila! The clothes is calling.
 
 

ana bashil hawa milki hawa

 
Hej Justkilled readers! Hoppas allt är bra med er. Jag mår så himla bra,
 
Sommarlov, fina vänner som jag umgås med hela tiden, jag är frisk, jag är mig själv och jag åker till Rhodos om 14 dagar! DET SKA BLI SÅ JÄVLA KUL! 7 dagar med Erika, Fannie, Julie, Rebecca och Natalie! Vi ska bada, sola och festa i en hel vecka. Kan det bli bättre?!
 
Igår umgicks jag med Rebecca i stan, vi fikade på espresso house! Standard. Tog Macka, frapino och slutligen en cheesecake bit. Himla gott. Efter det åkte jag hem och sedan träffade jag Iris. Vi mös hemma hos mig hela kvällen! Idag vid 3-4 kom Emmelie, Tanja och Emina hem till mig! Vi grillade och hade det riktigt trevligt. Sedan kom Emmelie's pojkvän Leffe och hans kompis Thommy så körde vi ner till stranden och de hade match mot fyra småkillar!
 
De åkte hem vid 12 så nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt, ska snart sova faktiskt.

utsida

 
 
Den första bilden visar en 15 årig Anna i Spanien, låg med kläderna och solade pga att jag tyckte det var lite jobbigt att visa mig. Tror inte jag solade så värst mycket eller blev brun heller för den delen, men det brydde jag inte mig riktigt om. "Varför ta hand om någonting man inte älskade?" Lite i den banan tänkte jag.
 
Den andra bilden visar mig sittandes på en solstol på Alcúdia på Mallorca i September förra året. Istället för en bikini överdel hade jag en bandeu bh och det resulterade i att jag brun på typ halva magen.
Tredje bilden är tagen samma vecka på Alcúdia, mammas linne som är i storlek M. Jag förstod inte så eller såg mig då som stor. Det är nu i efterhand man märker det.
 
De sista två är tagna den 27 maj med min webbcam. Gotta love the results!
 
GLÖM ALDRIG: Man kan om man vill! Ingenting är omöjligt och jag lyckades. Jag har aldrig mått bättre i hela mitt liv. Jag har tillåmed lite glömt hur det känns att vara tjock mer än att det var tyngre, man kände sig uppsvälld och man fick ingen riktig uppmärksamhet från killar, något som man faktiskt vill ha. Jag hade ont i ryggen titt som tätt innan men inte längre.

Don't forget me, hold on to me

 
har klippt av allt mitt hår och är vithårig. Funderar fortfarande på om jag trivs eller om jag ska färga det mörkblont. Vad tycker ni?
 
Nu ska jag springa och jobba till kl 11.00. Vi hörs senare! Min älskade broder kommer på besök hem och har presenter från Kreta till mig. Wiho!

let me put some in your life

 
 
Sitter hos Fannie och har jobbat 6-14 både igår och idag.
 
När jag slutade tog jag en dusch och fixade mig sedan åkte jag in till stan för att träffa Amanda och Erika. Vi åt först på subway sedan tog vi en fika på espresso house. Frapino & en cheescake. Yum!
 
Jag är ledig till lördag så jag tänkte blogga på som fan imorgon, ta bilder till bloggen och bara skriva, kanske lite tankar kring mitt liv nu och för ett år sedan. Iris, Amanda och Molly är också här hos Fannie och nu ska vi gå till ICA sedan ska vi gå hem igen och se på film och ta det lugnt! Hoppas ni får en fin kväll, vi hörs imorgon. Love

RSS 2.0