satin

Perfekta satinbyxor från asos. Totalt älskar kontorsbyxemidjan & detaljen vid fötterna. Med ett par high heels. Dör!

Kommentarer
Postat av: sannas rum

En sak som min vän sa till mig som jag försöker ta fasta på är att intala mig själv att det är bara mina känslor, inget annat. Mina känslor kan inte döda mig, det är bara jag själv som kan göra det. Det är inte känslorna i sig som är farliga, det är okej att känna och det är bara genom att känna och faktiskt ta itu med mina problem som jag kan utvecklas och bli en bättre människa. I mitt fall skaka av mig svartsjuka och osäkerhet.



I helgen fick jag en ångestattack, låg och slog mig på bröstet i flera minuter och kunde inte andas. Jag var som en fasthållen mask som bara vred mig i soffan. Men efteråt insåg jag att jag hade haft ångesten i magen i ett par timmar, och den behövde komma ut. Och när den kom ut kunde jag ta itu med mitt problem och prata om det och reda ut det. Och sen var det bra. Bättre än någonsin faktiskt. Men självklart kommer det väl gå neråt igen, jag kommer säkert få flera attacker, men jag vet ju att vi löser det. Det gör inget. Jag måste få känna, jag måste, just nu, få villkorslös kärlek i förhållande till hur jag beter mig på grund av mina psykiska besvär, om du förstår hur jag menar.



Man får ta till vara på det som är bra, istället för att fokusera på det som är dåligt. Men ändå bearbeta det som är dåligt och gör så att man mår dåligt.



Jag hoppas verkligen att det ska bli bättre för dig Anna!

2011-12-19 @ 08:50:16
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0