Världens finaste

Alla skulle haft en Félixen, han är verkligen världens finaste!

Jag kan känna mig ensammast i världen så tassar han upp på mitt rum och kollar mig i ögonen och sedan hoppar upp i mitt knä och slickar mig på kinden. Jag förstår honom och han mig. ♥

Kommentarer
Postat av: sannas rum

Vilken liten sötnos! Jag Skulle så gärna vilja ha ett husdjur som kan göra mig sällskap när min pojkvän inte är hemma.



Jag förstår hur du menar, jag har själv dålig självkänsla, sa senast imorse att jag inte känner att jag har hittat mig själv rent stilmässigt. Klart jag vill ju egentligen vara sådär vackert fräknig med rött hår och gröna ögon. Smal och fina former. Ett vackert leende och hela körer. Men wtf, jag får väl vara nöjd med hur jag är, för jag kan ju bara förändra mig själv egentligen.



Försök intala dig själv att ta det lugnt, andas, ta dagen som den kommer (jag vet hur jävla svårt det är, men man måste försöka). Skriv en lista med alla dina mål; de ska vara realistiska och lätta att nå. Då känner man sig bra när man når ett eller två mål i alla fall. Försök att inte ta allt så allvarligt, och missuppfatta mig inte nu - men man får försöka att inte ta sig själv på så stort allvar ibland. Man får försöka tänka utanför sig själv, som om man ser sig själv uppifrån och tänka sig in i dn "motståndares" huvud och agera därefter ibland. Det kommer bli bättre. Fundera på att gå och prata Anna. Alla människor behöver det, oavsett om man vill eller inte. Min psykolog har hjälpt mig så sjuuuuuukt jävla mycket de senaste veckorna. Prova med UMO i din stad - det är gratis! Ge det en chans!

2012-01-15 @ 00:31:33
URL: http://Sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0